Toyota onderdelen

Top 3 autofabrikant ter wereld!

Met de Toyota Corolla heeft Toyota altijd gewedijverd met de best verkochte auto ter wereld. Toyota behoort dan ook tot de top 3 autofabrikanten ter wereld.

Toyota was de eerste fabrikant die een in serie geproduceerde hybride auto op de markt bracht, dit was in 1997. Momenteel is de Toyota Prius de meeste verkochte hybride auto in Nederland en Belgiƫ.

Tevens is de Toyota Landcruiser natuurlijk een legendarische naam in de wereld van de terrein auto.De landcruiser 70 wordt door velen beschouwd als de meeste betrouwbare en terreinvaardigeĀ  auto die ooit gemaakt is.

Toyota is altijd succesvol geweest in de bekende Dakar rally, deze gaat in 2018 voor de 40e keer van start, onder andere met de Nederlandse Dakar veteraan Bernhard ten Brinke in de Toyota Hilux.

Bent u een tevredenToyota rijder en op zoek naar een onderdeel voor uw auto? Bekijk dan ons assortiment van Toyota onderdelen. Heeft u interesse om uw schade auto te verkopen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We komen graag met u in contact!