Mitsubishi onderdelen

betekenis: “drie diamanten”

dit ziet met terug in het wereldberoemde logo van het merk. Mitsubishi Motors maakt sinds 1917 auto’s.

In 1982 lanceerde Mitsubishi de Pajero terreinwagen. De Mitsubishi Pajero werd wereldwijd populair en werd in verschillende landen 4×4 van het jaar. Met de Pajero deed Mitsubishi vele jaren succesvol mee aan de Dakar Rally. De Mitsubishi Pajero won de wereldberoemde rally maar liefst twaalf keer. Verdere Rally-ervaring deed het merk ook op met de Lancer Evolution.

Mitsubishi Motors zette in de jaren zestig al zijn eerste stappen in de ontwikkeling van een elektrisch aangedreven auto. In 2009 kwam Mitsubishi Motors als eerste volumeproducent met een emissievrije, volledig elektrisch aangedreven auto op de markt: de Mitsubishi i-MiEV. In 2013 introduceerde Mitsubishi Motors de eerste Plug-in Hybride SUV: de Mitsubishi Outlander PHEV.

Mitsubishi’s zijn in  Nederland gemaakt door Nedcar in Born.  Hieronder vallen onder andere De spacestar en carisma welke op hetzelfde platform gebouwd zijn. Tevens is de mitsubishi colt een popudair compact model. Naast de Lancer met vier- of vijf deuren heeft men de Grandis, een apart gelijnde ruimteauto.

 

Bent u een tevreden Mitsubishi rijder en op zoek naar een onderdeel voor uw auto? Bekijk dan ons assortiment van Mitsubishi onderdelen. Heeft u interesse om uw schade auto te verkopen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We komen graag met u in contact!